Welkom,

op de website van Azbuka tolk-vertaalbureau Russisch. Hier kunt u terecht voor al uw mondelinge en schriftelijke vertalingen van en naar het Russisch.

Azbuka is opgericht in september 2002 door drs Nienke Kok, gediplomeerd en beŽdigd tolk en vertaler Russisch. Ik sta ingeschreven in het wettelijk register beŽdigde tolken en vertalers onder wbtv nr. 486 en ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap van tolken en vertalers (NGTV) en de Stichting instituut van gerechtstolken en vertalers (SIGV). 

Sinds 2002 verleen ik persoonlijke en telefonische tolkdiensten en vertalingen op elk gebied. Ik werk deels via bemiddelende bureaus voor overheidsinstanties, inclusief rechtbanken en politie, en deels rechtstreeks voor particulieren en bedrijven. Mijn specialisaties zijn juridisch en technisch.

Blader door de categorieŽn links voor meer informatie over mijn werkwijze. Voor meer informatie over mijn C.V. en referenties verwijs ik u naar mijn Linked-in-pagina. Voor overige vragen en het aanvragen van offertes ben ik bereikbaar op info@azbuka.nl.